Welkom in Villa Nova  |  Villa Nova in woord en beeld   |  Prijzen & Reserveringen   |  Routebeschrijvingen  |  Foto's

Villa Nova bevindt zich op een zeer exclusieve, bijna verlaten, locatie, met een werkelijk fantastisch uitzicht over het Bracciano meer. Het strand met een ruime keuze aan strandrestaurants ligt op slechts een paar minuten loopafstand van de Villa. De combinatie van heuvels en strand biedt dus echt een voor elk wat wils ervaring. Trevignano Romano is een picturesque dorpje aan de noordkant van het Bracciano meer. Het dorp wordt door velen beschouwd als een verborgen parel, met haar historische dorpskern, lekkere restaurantjes, schone stranden en romantische omgeving.

Villa Nova is het perfecte vakantiehuis voor iedereen die in een luxueuze villa de schoonheid van het Italiaanse platteland wil ervaren, terwijl Rome slechts op 30 rijminutes afstand ligt.

Het Villa Nova landgoed omvat 3.5 hectare land, is bijzonder kindvriendelijk en heeft geen directe buren. De villa is verdeeld in 2 gebouwen: het hoofdgebouw en een gastenverblijkf. In beide geniet men van een volledige privacy en de gebouwen zijn zowel afzonderlijk als complete villa te huur. In totaal is er slaapruimte voor 14/18 personen, en zijn er 6 badkamers beschikbaar.


» Het gastenverblijf : comfortabel voor 6/8 personen, 2 badkamers

» Het hoofdgebouw: comfortabel voor 8/10 personen, 4 badkamers

Natuur en ontspannig, daar draait het om in villa nova
Het aangezicht van Villa Nova Het uitzicht van de villa

Contactpersonen: Frank & Stina Adres: via Fonte Termini 9, 00069 Trevignano Romano, Italië
Telefoonnummer:
+39 347 265 25 86 E-mail
: info@villanova.se

Deze website wordt geoptimaliseerd door Siam Resorts Group Thailand