Welkom in Villa Nova  |  Villa Nova in woord en beeld   |  Prijzen & Reserveringen   |  Routebeschrijvingen  |  Foto's

 

Een zeer romantische omgeving
Trevignano Romano is een erg mooi en romatisch dorpje met een ruime keuze aan restaurantjes, bars en winkels en ligt ideaal gesitueerd aan een fantastisch strand. Het door een vulkaan verwarmde meer is gevuld met uitzonderlijks schoon en aangenaam warm water en is zeer vreedzaam gebied, onaangestast door motorboten of luidruchtige Jetski's. Strandstoelen, zeilbootjes, waterfietsen en kanoos zijn te huur bij diverse verhuurders op het strand.

Het gebied rond Trevignano Romano (www.trevignanoromano.it) biedt verschillende toeristische attracties, zowel op het gebied van de natuur, als qua culturele objecten. Aan de andere kant van het meer kunt U het plaatsje Bracciano en haar kastell bezoeken, terwijl even verderop het plaatsje Anguillara een historische dorpkern met geweldige restaurantjes aan de waterkant propageerd.

Voor diegene die op zoek zijn naar openluchtactiviteiten is er meer dan genoeg aanbod in de directe omgeving. Een uitdagende 18 holes golfbaan ligt op amper een kwartier rijden van de villa. In het dorp zelf zijn volop mogelijkheden om te paardrijden, parachutespringen, wandelen, windsurfen, zeilen en tennissen.

Trevignano Romano is een ideaal beginpunt voor trips naar Lazio, Toscana en Umbria. De bus naar Rome vertrekt vanaf de piazza en vanuit Anguillara (het buurdorpje), vertrekt er ieder half uur een trein richting het Vaticaan en Trastevere in het centrum van Rome.

Belangrijkste reistijden vanaf Villa Nova: Trevignano Romano 5 min, Rome 35 min, Florence 2,5 uur, Sienna 2 uur, Pompeii 3 uur.

Routebeschrijving naar Villa Nova: Vanaf het Fiumicino vliegeld (Leonardo Da Vinci) neemt U de snelweg richting Rome. Vervolgens gaat U de G.R.A. op in de richting Florence (Firenze). Daarna neemt U afslag nummer 5, Cassia Via Viterbo. Na deze weg ongeveer 20 minuten te hebben gevolgd neemt U de afslag Trevignana. Na 7 kilometer slaat u vervolgens rechtsaf op via de Monterosi (direct tegenover camping Internazionale, Lago de Bracciano) en 1 Km. verder neemt U de 1e afslag links, de via Fonte Termini. Na 150 meter treft U aan de rechterkant een zandweg. Dit is de oprijlaan van Villa Nova.

 

Contactpersonen: Frank & Stina Adres: via Fonte Termini 9, 00069 Trevignano Romano, Italië
Telefoonnummer:
+39 347 265 25 86 E-mail
: info@villanova.se

Deze website wordt onderhouden door Siam Resorts Group Thailand